Doelgericht en onderwijs op maat

 

In Dijkerhoek weten we wat we doen en wat we kinderen willen leren. Nog belangrijker is dat onze leerlingen zélf weten wat ze leren en hoe ze dat moeten doen. Elke les heeft bij ons een duidelijk doel. Leerlingen krijgen eerst een duidelijke uitleg en gaan pas aan de slag als ze weten hoe het moet – oefenen wat je begrijpt dus. Pas dan leer je het je eigen maken. Op onze tablets zien leerlingen direct wat ze wel en niet begrijpen en waar ze nog uitleg bij nodig hebben.

Een dijk van een school!

Klaar voor de toekomst

Samenwerken

 

Samenwerken loopt als een rode draad door ons onderwijs. Kinderen leren van en met elkaar. We kijken bij elkaar in de klas  en wisselen kennis en vaardigheden uit om ons verder te ontwikkelen. Een pijler voor de ontwikkeling van het kind is de focus op een goede samenwerking tussen school en ouders. Samen met ouders en het kind halen we het beste uit het kind.

Agenda
Sinterklaas
5 decemberLees verder
1e kerstdag
25 decemberLees verder
Kerstvakantie
25 decemberLees verder
2e kerstdag
26 decemberLees verder

Het beste uit ieder kind halen

Samen leven, samen leren

Kleinschalig

 

Onze kleinschalige school is groot in ontwikkeling – van onze leerlingen, maar ook van onze leerkrachten. Samen met de mensen om ons heen maken we van obs Dijkerhoek een DIJK van een school!

Facebook   

Van alles op de hoogte

Iedereen is welkom

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren